Home » Evenement » Die Moselsänger

Die Moselsänger

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 5 november 2022
20:00 - 23:45

Locatie
Stichting Culturele Evenementen Simpelveld/Bocholtz

Categorieën Geen Categorieën


Zanggroep Die Moselsänger, is met hun Grenzeloze repertoire uitgegroeid tot een graag geziene gast op nationale en internationale evenementen. De dirigent en musicus Leo van Weersch uit Schin op Geul, vertrok in 1998 samen met 9 zangers naar de Mosel om samen ’n weekend in het wijndorpje Mesenich door te brengen om vandaar bij kastelen, in kerken of op marktpleinen spontaan te musiceren.
Zij beleefden in de omgeving van Cochem een onvergetelijk muzikaal weekend en ziedaar!: de zanggroep ”Die Moselsänger” was geboren.
Anno 2022 bestaat de groep uit 13 personen, allen afkomstig uit het hart van Zuid-Limburg. Zij hebben hun thuis in Schin op Geul en richten zich meer en meer op de eigen streek. Leo kent zijn zangers van haver tot gort: hun stemmen, hun achtergrond en hun passie.
Hij laat hen zingen met hart en ziel en zo mogelijk ook met enige expressie. De toehoorders mogen niet alleen horen, maar ook zien waar een lied over gaat. Het is voor de zelf ook meezingende Leo en zijn zangersvrienden ’n groot genoegen als zij hun publiek horen meezingen of zien meedeinen.

Entree € 10,- aan de kassa of Reserveren door HIER te klikken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spring naar toolbar