Home » Evenement » Oberkrainer muziek Ensemble Begunje

Oberkrainer muziek Ensemble Begunje

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 27 november 2022
14:30 - 20:00

Locatie
Stichting Culturele Evenementen Simpelveld/Bocholtz

Categorieën Geen Categorieën


Op zondagmiddag 27-11-2022 geeft Ensemble Begunje wederom een optreden in theater De Klimboom te Simpelveld vanaf ongeveer 14.30 tot 17.00 uur.
Entreeprijs € 10,00

Ensemble Begunje maakt uitsluitend Oekraïner muziek welke het meest is geschreven en gecomponeerd door de Sloveen Slavko Avsenik. Deze Slavko Avsenik is geboren en getogen in Slovenië en wel in het plaatsje Begunje. En daar is ons Ensemble dus naar vernoemd.

De muziek bestaat hoofdzakelijk uit polka,s en walsen een mix van humor, romantiek plezier en ernst. Opvallend bij deze muziek is dat er geen gebruik gemaakt wordt van slagwerk. Het ritme wordt aangeheven door de gitaar, bas en accordeon.

De melodieën klinken zoals Slavko Avsenik ze bedoeld heeft, of zoals Oekraïner muziek moet klinken. Wij willen er een gezellige middag van maken, we hebben weer verschillende nieuwe nummers ingestudeerd. Wij kijken uit naar uw aanwezigheid dan zal namelijk het evenement een nog vrolijker karakter krijgen.

We gaan ook enkele nummers brengen die geschreven gecomponeerd zijn door onze accordeonist Laurens Henselmans.

Het is misschien wel leuk om iemand, vriend vader moeder bekende, dit te geven als een soort vervroegde surprise.

Er zijn voldoende zitplaatsen. Wij kijken uit naar uw aanwezigheid en wensen u veel plezier en luistergenot in theater De Klimboom.

Entree € 10,- aan de kassa of Reserveren door HIER te klikken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spring naar toolbar