2013

Op zondag 26 mei 2013 zal tussen 11.00 uur en 18.00 uur voor de vierde de keer in successie het “Kunstig spektakel Simpelveld” plaats vinden.

Deze bijzondere dag zal gestalte krijgen op 6 bijzondere locaties in Simpelveld.

De bezoekers kunnen die dag (gratis entree) kennis maken met het werk van een 40-tal kunstschilders en beeldhouwers, edelsmeden e.d. Daarnaast kan men op deze plekken ook genieten van o.a. straattheater, muzikale acts en workshops. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om via bonnen op diverse plekken te genieten van culinaire geneugten.

Ook dit jaar maakt dit evenement deel uit van de Week van de amateurkunst, hetgeen tot landelijke bekendheid zal leiden. Bekijk eens de website: www.cultureelsimpelveld.nl

Het geheel zal gesitueerd zijn op erg aantrekkelijke locaties, zoals de kloostertuin, kerkplein, de tuin van de pastoor, Huize Damiaan, Kunst en Cultuurhuis De Klimboom.

De bezoekers zullen een route volgen, die men te voet of per fiets kan afleggen (ruim 2 km) . Het geheel belooft een spectaculair kunstig palet te worden vol dynamiek en creativiteit. Na het succes van de voorgaande jaren gaan we er van uit, dat we dit jaar nog meer bezoekers mogen begroeten.

Meerdere Locaties

 

De Klimboom

Huize Damiaan

Spring naar toolbar