Home » Evenementen | Kunstig Spektakel » Deelname Kunstig Spektakel

Deelname Kunstig Spektakel

Kunstig Spektakel Simpelveld mei 2017
In het weekend van 27 en 28 mei vindt weer een editie van het Kunstig Spektakel Simpelveld plaats. Dit evenement wordt in 2017 voor de achtste keer gehouden.
Dit jaar is gekozen voor een twee daags evenement. De reden is dat de Stichting Culturele Evenementen Simpelveld/Bocholtz dit jaar tien jaar bestaat.

Het Kunstig Spektakel krijgt in 2017 gestalte op een centrale locatie in de gemeente Simpelveld.
Het Kunst- en Cultuurcentrum de Klimboom aan de Dr. Ottenstraat 46 zal het bruisende centrum zijn van dit Kunstig Spektakel. In en rond het Kunst- en Cultuurcentrum De Klimboom zullen allerlei activiteiten plaats vinden. De bezoekers een kijkje nemen in het hart van kunstzinnig Simpelveld.

Zaterdagmiddag 27 mei zijn er in het theater workshops en uitvoeringen voor de kinderen.
Ook zal er op zaterdagavond een uniek concert plaats vinden voor jong en oud.

Op zondag 28 mei kunnen de bezoekers tussen 11.00 uur en 17.00 uur(gratis entree) deel uit maken van kunst en cultuur. Diverse schilders, beeldhouwers en musici geven toegankelijke en inspirerende workshops.
Het is dit jaar verder de bedoeling om bij het toewijzen van de beschikbare plaatsen zoveel mogelijk lokale kunstenaars een podium te bieden.

Deelnemers aan de workshops kunnen zo ontdekken welke kunstvorm hen aanspreekt.

Kunstenaars kunnen zich aanmelden via het contactformulier op www.cultureelsimpelveld.nl of mail info@cultureelsimpelveld.nl Na aanmelden zal de organisatie contact opnemen.

Aanmelden

    Uw naam

    Uw e-mailadres

    Kunst-activiteit

    Aanvullende info

    Spring naar toolbar