Home » Laatste nieuws

Laatste nieuws

Vernieuwde Coronamaatregelen

Helaas hebben we geen goed nieuws. Door de aangekondigde Coronamaatregelen zijn wij genoodzaakt om een deel van onze geplande voorstellingen te annuleren. Hierdoor zullen er geen voorstellingen zijn op 20 en 27 november en op 10 en 11 december! De geplande cabaretvoorstellingen "ur beste is d'r vanaaf" van Leon, Wim en Harrie worden verplaatst naar 18 en 19 maart 2022.
Vooralsnog zullen de voorstellingen van 28 en 29 januari 2022 gewoon plaatsvinden.

We hopen snel weer beter nieuws te hebben!

De Klimboom gaat weer van start

Per 1 januari 2021 is “Puur Weijers en Weijers” gestopt met hun coördinatie in Cultuurcentrum De Klimboom te Simpelveld. Het Bestuur Stichting Culturele Evenementen Simpelveld / Bocholtz heeft dit volledig overgenomen.
Helaas hebben er sinds corona geen evenementen meer kunnen plaatsvinden. We staan daarom ook te popelen om zaterdag 16 oktober om 20 uur van start te gaan met een gratis toegankelijk optreden van de Limburgse groep “Flinthill Music Trail”. Zij maken Amerikaanse muziek, met name Bluegrass en Americana, met gitaar, banjo, contrabas en accordeon.
Naast een spetterend optreden, kunt u tevens ons vernieuwde podium en lichtinstallatie bewonderen.
Natuurlijk houden wij ons aan de veiligheidsrichtlijnen die op dat
moment gelden voor theaters. Het optreden zal dus alleen toegankelijk zijn met een geldige QR code.
Toegangsbewijzen zijn te verkrijgen via info@cultureelsimpelveld.nl of telefonisch 06 29080047.
Om het culturele en het muzikale in onze regio te stimuleren willen wij elke 3de zaterdag van de maand een podium bieden aan bekende maar juist ook minder bekende muziekgroepen en koren. De toegang zal ook dan gratis zijn. De verdere programmering van onze voorstellingen zijn te vinden in de huis aan huis bladen, de lichtkranten, onze Facebookpagina en via onze agenda

Spring naar toolbar