Home » Over ons

Over ons

Stichting Culturele Evenementen waarborgt en draagt bij aan cultuur in Simpelveld en omgeving

Cultuurhoes I G'n Bènde is verhuisd naar de Dr. Ottenstraat 46 (voormalige gymzaal) te Simpelveld. Vanaf 1 januari 2015 is het beheer van deze Cultuurtempel I G'n Bènde in handen van de Stichting Culturele Evenementen.
De organisatie van theatervoorstellingen (modern, klassiek, kleinkunst, cabaret e.d) met bekende professionele en amateurartiesten ligt in handen van de Stichting Culturele Evenementen Simpelveld/Bocholtz. Daarnaast zijn in het Cultuurcentrum enkele ateliers ondergebracht. En bestaat de mogelijkheid om ruimte te huren voor particulieren en ondernemers.

I G'n Bènde staat voor ontplooiing groei en ontwikkeling, waarvan we hopen dat de 'roots', onze donateurs, artiesten en de gemeenschap, vruchtbare bodem en houvast blijven bieden om de seizoenen rond Simpelveld en Bocholtz te laten genieten van Kunst en Cultuur. Theatervoorstellingen voor jong en oud, van cabaret tot poppentheater. Maar ook zang en dans krijgt hier een podium voor bekende professionele en amateurartiesten.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of u wilt meer informatie? Stel uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Spring naar toolbar