Home » PersBerichten

PersBerichten

Jack Vinders in cultuurcentrum de Klimboom Simpelveld

Zaterdag 25 maart treedt Jack op in de Klimboom. Dr. Ottenstraat 46 Simpelveld.
In het intieme theater zal Jack liedjes en chansons zingen uit zijn grote veelzijdige repertoire.
Blijdschap, verstilling en ontroering met een vleugje melancholie. Zo zou je de albums en de shows van Jack Vinders het best kunnen typeren. Al meer dan twintig jaar zingt hij in het Kirchröadsj plat in de hoogste regionen met liedjes die een breed publiek aanspreken. Maar niet alleen Kirchröadsj Plat, Jack zingt ook in Duitse, Nederlands, Engelse en Franse taal.
Vinders is een rasartiest, een podiumbeest. In zijn shows geeft hij steeds een mooi staaltje veelzijdigheid, vakmanschap en authenticiteit ten beste. Vinders geldt als een Limburgse merknaam voor gevoelige ballades, mooie melodieën en poëtische teksten waarin de lach en traan verscholen zijn.
Jack Vinders is een muzikale koorddanser die de diepe emoties niet schuwt en mensen meeneemt naar een wereld waarin verbeelding, vreugde en verdriet de toon zetten.
In zijn shows verwerkt hij actualiteit, komen politieke thema’s aan bod en zal hij met zijn muziek het publiek amuseren en in het hart raken.
Nu in de Klimboom, met als gasten Noah Miloh en Sjonnie de Postbode. Sjonnie hoeft geen verdere introductie. Noah Miloh, artiestennaam voor Daniel Triëst, komt uit Roggel en zal zijn Nieuwste Duitstalige nummers ten gehore brengen, de betere luister-popsongs. Ook zal hij met Jack in duet gaan in een van de songs van Jack.
Wil je erbij zijn?
Koop je kaartje via www.cultureelsimpelveld.nl of bij drukkerij “het Poortje” Simpelveld

Spring naar toolbar